автор |
сообщение |
MarcusProbus 
 магистр

|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
16 марта 2016 г. 00:14 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Кларк Vladimir Puziy Якщо не помиляюсь, була інформація про трилогію Вандермеєра українською? Коли чекати?
Інформація була від самого автора -- що в нього наші придбали права. Далі поки нічого не відомо.
Але незабаром -- щойно підпишемо угоду -- поділюся новиною про іншого автора... ;)
Лавкрафта презентуватимуть на Арсеналі. І не тільки його, там буде ціла низка прем'єр! 
|
|
|
Кларк 
 гранд-мастер

|
|
blakrovland 
 магистр

|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
|
blakrovland 
 магистр

|
|
Кларк 
 гранд-мастер

|
|
sloboda89 
 магистр

|
16 марта 2016 г. 22:09 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
 | Издательство:  Львів: Видавництво Старого Лева, 2016 год, Формат: 60x80/16, твёрдая обложка, 312 стр. ISBN: 978-617-679-222-2 Серия: Дитячі освітні книжки Аннотация: Джордж, герой книги знаменитого астрофизика Стивена Хокинга, знакомится с новыми соседями; девочкой Анни и ее папой-ученым Эриком. У Эрика есть необыкновенный компьютер, способный в одно мгновение доставить Джорджа и его друзей в любую точку Вселенной. И Джордж отправляется в космическое путешествие — мимо планет, сквозь астероидный дождь, на самый край нашей Солнечной системы и за ее пределы…
Однако кое-кто задумал использовать гениальный компьютер в недобрых целях, и теперь Эрику с Джорджем грозит страшная опасность — черная дыра!
Захватывающие приключения переплелись в этой книге с научными фактами о нашей Вселенной и с новейшей теорией Стивена Хокинга о черных дырах.
В книге использованы уникальные снимки из космоса. |
|
|
|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
16 марта 2016 г. 23:02 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Бредбері багато не буває
Видавець уточнив: це перевидання оповідань із двотомника. Я, загалом, віддаю перевагу омнібусам і не братиму, але реально книжки виглядають дуже класно: вони малі й так і просяться до рук. Але триматимусь! 
|
|
|
Vladimir Puziy 
 гранд-мастер

|
|
basf 
 философ

|
|
MarcusProbus 
 магистр

|
|
sloboda89 
 магистр

|
30 марта 2016 г. 22:03 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Бредбері багато не буває
 | Издательство:  Тернопіль: Навчальна книга — Богдан, 2016 год, Формат: 60x90/16, твёрдая обложка, 544 стр. ISBN: 978-966-10-4528-5 Серия: Рей Бредбері. 100 оповідань Аннотация: Включенные в этот сборник рассказы характеризуют различные этапы моего долгого творческого пути. Я глубоко благодарен судьбе за все минувшие годы и за великую любовь, которая придавала мне силы. Просматриваю оглавление этого тома, и на глаза наворачиваются слезы: здесь собраны дорогие, близкие мне друзья — ангелы и демоны моего воображения. Комментарий: Перша частина збірки «Високо в небеса». Ілюстрація на обкладинці Р. Романишина і А. Лесива. |
|
|
|
|
basf 
 философ

|
8 апреля 2016 г. 13:31 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
 ISBN: 9781311579393 Фензін «Підвал» та літературно-художній журнал «СТОС» Редактор: Оксана Бондаренко Художник: Іван Дубровський Укладач: Олександр Дмитровський Айс Принт, Одеса, 2016
Анотація
Друга збірка україномовних оповідань для прихильників горору й містики розгортає над читачами темну завісу ночі. Що сховане за нею? Чи готовий ти, читачу, відкрити очі у темряві й мороку і, поборовши тремтіння, вирушити вперед? Тоді гайда, доки не настав світанок!
Замовлення в приват.
|
|
|
Magnus 
 магистр

|
8 апреля 2016 г. 13:51 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy "Автохтони" українською. Вже на Арсеналі будуть, причому й авторка планує приїхати. ;) — холера, а я не сподівався та придбав російською  Взагалі — багато книжок у мене в планах (дурень думкою багатіє), майже всі — російських видавництв, і майже всі з них придбав би українською, якби ж то знати, що українське видання буде найближчим часом. Де б це знайомитись з планами українських видавництв — так, щоб в одному місці?
|
––– Количество ума - величина постоянная. А население непрерывно растёт. |
|
|
Magnus 
 магистр

|
8 апреля 2016 г. 16:19 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Magnus Де б це знайомитись з планами українських видавництв — так, щоб в одному місці? — тількі зараз вгледів — в "Планах издательств" є можливість переключити на "Зарубежные" Як воно виявляється нескладно
|
––– Количество ума - величина постоянная. А население непрерывно растёт. |
|
|
MarcusProbus 
 магистр

|
12 апреля 2016 г. 08:53 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Цікаво дізнатися ситуацію з українським виданням Відьмака. Чи задоволене видавництво продажами? Чи планується продовження?
|
––– We seem to be made to suffer. It's our lot in life. |
|
|
Kail Itorr 
 гранд-мастер

|
12 апреля 2016 г. 15:05 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
MarcusProbus — первые два тома только-только вышли. КСД не славится пулеметной оперативностью, у него если уже в загашнике есть "пакет" — хорошо если по тому в квартал пускает. Чаще реже. Так что скорее всего все будет, но со временем. В комментах к книге обещают осенью издать еще два тома.
|
|
|
Anti_Monitor 
 магистр

|
|