Оценка | 10: | abSinThium, aduev, AKki, Alex Fear, Alex1801, alex1970, alex88, Alist, Alraun, Anastasia2012, ANDRE111, AnnaRina, anna_rusnorge, Antarktida, Appleman, aps, ArtFrol, Artifact HD, Artrides, axelkon, BadRedMad, bakunian, bang32, bashka_ok, Bene Tleilax, blakrovland, boknew, Bonsai, BRUTAL, Bums, C.C., Caballero, Candleholder, danamad, Darksnake, Dart Kangol, DedMazajj, DjDens, Doctor051119, don_miguel, DreamCatcher, dzianta, EminenceGrise, evridik, FantFan, Fedoro4ka, felixkriventzov, fools_top, Gebri, genka78, geralt9999, Gorekulikoff, Gotfrid, Gourmand, Greisvandir, Grekov, Grim_Ripper, Husnext, illusion, Imogen, in-word, incognito3000, insaf, InsideMySoul, k-o-r-v-i-n, K.A.I.N., kathakano, kidd, Knyaz9, kokina, kondrat1983, Krokus, lawabidingcitiz, logasik, Maiden, Major Tom, Mamedov098, martinthegod9, master220641, Matrix_Bros, MBoycow, Mierin, Mike66, Milse, Mitrandir_Prog, Moritel, motorhead, muravied, nalekhina, nassin3, negrash, nero24, osija, ozor, panteroboroten, pava999, perftoran, Plum-Boom, pontifexmaximus, qwerty5, red ice, repaS, riki tiki tavi, RisingStar, Ruddy, Sacral, SadBeard, sandr0id, sanek101288, savchig, Sawyer898, SBENDA, Serzh62, Shaudra, skein, skvortsov.vova, Sly Serpent, smicuk, Sola, Solanna, Starkosta, stewra darkness, Strelok13, s_Yasu, Tanda, tsucup, uden74, Vargnatt, Vicca, vish, Vladvik, Vol02, vvereschagin, v_mashkovsky, whatever_it_is, X4629, YanaNV, Yotun, yuluy200, Zhirnov, _SLIM_, Адажио, Алексей121, Алхор, Амина, Бафомет1969, Гриф Рифт, Джокер, Ив, Карамазов, КВ, Клипер, Клован, Леви, ЛордСноу007, Моркоу, Нескорений, Перейра, Петрович 51, Ринкль, Родион Хомяков, Сан Саныч, Севилл, Синяя мышь, Толкователь, Эндер |
Оценка | 9: | Adiga-man, AdmiralKenobi, AHAHASKA, al1618, Aleksachka, alexenergo, Ananas_ZLO, andrewlsk, Animalize, annash, Ant12, Arnold, artsolomon, Ashaman, Asylum, AUGUSTIN, b2500, baikalproject, Berenica, bin_laudan, Blade.Runner, BMaksimV, bogd_gu, Bookers, Brevis123, cadawr, cheppy7, cooper, Dante127, DarkSud, Delseo, Denver_inc, Dimitry.F, dimonsavkov, docker, dorloter, drontlt, dr_lecter, egor4779600, Elessar, el_chaos, etoneyava, evalukich, EvilTanatos, Finefleur, Flike, Frank, FreshBreath, FreZ, galaxy56, Gentelman, Gir1944, gloker, GomerX, GPX, Groorer, hveia, Igemona, IlyaS144, indieboot, Infern0, inm, Inqube, intelcube, iskender-leon, Jacquemard, Johnny_Z, K.A.N., Kami Hunter, Kamil, Kartmen, Katon, kissme_fortune, konst216, Kriptozoy, Ksand, ksGhost, kuso4ek, LadyKara, larren, las777, Little David, littletart, lizard, Lukab, Magribinus, MakAV, malyok-13, Mangaka Akemi, Marcys, maxxx8721, Medium, MikeGel, Misty, mogzonec, Mono-no aware, NickiToS, Nonconformist, Ogonek7, Oleg_Rubik, Omikron, Oreon, orinoko73, p0xek, pamburg, pashabass, Pavel Che., Pavel KW, Pcihodelika, pilotus, Plast, professor25, Rewalt, robertasprin, roland-19, Sahaja, sanhose, Sansa, Shkatinka, SilenM, Skaya, Sodom_1, Space Cowboy, Sprinsky, stogsena, Stout, surpriz, Tagarini, temporary, tokkan, troskist, uran1985, valik362, Vanilla_Wave, Vivacia, vl.laz, VolkaIbnSashka, wicker, Wizzardich, wl.lastleaf, Wolfy903, wowan, yarigo, Zarin, zvezdochet2009, _Amnesia_, АвК, Алорн, БельгиецБалакрон, Бурцмали, Бывший, Веста, Витовт, Гизмарь, Дарья_Глюк, дик111, Зирочка, иволга, йокумон, Книжный червь, ЛысенкоВИ, Медбрат, Надежда, Нумизмат, Похабий Оплюевъ, Сергей Акопов, Случайный_собесе, СоседСнизу, Тигр5, Тринити, Туранчокс, феникса, Франсуа М Делоне, Фрей, Щур, Ялини |
Оценка | 8: | AlexSol, Altaika, amberLord, an2001, andrey0391, anthoracij, Artemcheremin, astnik82, Bakalavr1987, bem-ed, Ben Chevis, benommen, Berengar, bob aibibekoff, Boris Kharkin, BulleTT, C.Хоттабыч, cartman, chert999, cooler4life, crn, darkosha58, Date, Deadpool49, deepressure, deer92, Deliann, Demetriy, dexter4935, DieKrupps, dina.kirseeva, dispetcher28850, febeerovez, fernirgod, florida10, fresheddy, gamarus, gato loco, GERTY, greenrus07, Hidalgo, Ingelef, iRbos, Jeep1986, Jina01, kamino, kepasoRamiro, kirillblack, Konst, korsrok, Lady Kenleh, Lipka, lora3166, lubar, M190, m4x, makxx, metos21, Miravinda, misitt, morbo, Morror, Mortos, my_login00, NaikoN, Nansy, Newrustle, nibbles, nikalexey, nikiti.cat, Nikolka, Nobody3232, Ochevidec, Olekh8, Pantaculum, pen-dal, Poletta, Privalova, renegat, riktus, Rmarch, rus-pan, sashsash, Scheveningen, semstalkeryura, shaman13, Shoni Mei, Sigvard, soresu, Steagh, Tamika, tenna, terrry, timur-aliev, tinashel74, Ullin, vadimmo, vesnyshka, viktor111, vladlenzx48, vlasin, VolxloV, vpchel, VVi, Windsdel, WoroH, zhivaev, Абарат, Банни, бибиба, Бойцовская Рыбка, веtка, Вячеслав Новик, Глузд, Зеленый клоун, зем, Иммобилус, йети, Календула, Книгочея, Лэйла, Массаракш, неомут, Том Йорк, Энкиду |
Оценка | 7: | A.Ch, Aframiy, aliska12, Altair11, andrew_b, andynick, AshenLight, azgaar, barachman, beautyfree, Delffino, demm28, Drow1976, fatalv, IgorACDC, InterNet, JethroTull, Julietta, kwaster, MadRIB, Maxzy, melfice, mick_ekb, Milliard, na.davinchi, Nichka, Oddman, Q-Bert Trane, Slonya, soler, Svoland, Swetik-tik, Swing, Tarnum1, Udaff, ValeriLib, Varenka, Vlad1970, Voronblack, zaichatina, zlooo, _Elaine_, замри и умри, Мета, Николай Великий, Петр 777, Садовски, ХельгиИнгварссон, Чемпион, ЫМК |
Оценка | 6: | Adim, Asmodey, astashonok, Book_worm, kerigma, Kolya08, lanbird, mputnik, Ny, Rush17, Shuuurik, Sinusoid, Slaxy, SvolochAbramov, sybex, TheElderOne, umka4729, xa0c, Дайра, Демьян К, Мельпомена, Санд |
Оценка | 5: | aptypi, Avex, dl, Elric, Mindover, mors_ontologica, pokurim, rimmir, Wmatko, Гречка |
Оценка | 4: | Bloodred83, lens74, metalurg, Sledge, Versager, Старатель |
Оценка | 3: | Deek, Wenard, Ольгун4ик |