автор |
сообщение |
Amerasu
магистр
|
|
querist
активист
|
30 октября 2013 г. 11:33 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Інформація від одного з перекладачів:
Valerij Verhovsky До виходу кіно в Україні — 7 листопада — книжки будуть в книгарнях. Зокрема в "Є". Зараз ведеться робота з організації презентацій в різних містах.
via facebook
|
|
|
Ksavier
магистр
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
9 ноября 2013 г. 00:04 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Задав два невеличкі питання видавництву Брайт букс про "Гру Ендера", і отримав відповідь:
цитата Плани видавати наступні книжки з цього циклу є. Видати у твердій палітурці не плануємо тому, що не бачимо перспектив, книжка буде суттєво дорожче.
|
––– Justice will came to the empire Ann Leckie |
|
|
spikehome
магистр
|
9 ноября 2013 г. 10:17 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Видати у твердій палітурці не плануємо тому,
Їхнєправо, але натомість наше право при такій ситуації не купувати. Бо у твердій обкладинці я би точно взяв, а викидати гроші на м'яку, яка розвалиться після першого прочитання, якось не дуже хочеться. Хоча є такий варіант, що і м'яка вийде нормальною. Хоча це треба питати в тих, хто триматиме її в руках.
|
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
9 ноября 2013 г. 13:12 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата spikehome Бо у твердій обкладинці я би точно взяв, а викидати гроші на м'яку Я також, і думаю не тільки я, відаю перевагу твердій обкладинці. Та і є наявний приклад, КМ видали "Гру престолів" Мартіна в інтегральній обкладинці, ціна книги при цьому була не дуже великою, 70 грн, тоді як ціна на "Гру Ендера" — 56 грн (видавнича ціна).
цитата spikehome Хоча є такий варіант, що і м'яка вийде нормальною. Хоча це треба питати в тих, хто триматиме її в руках. В руках тримав, м'яка обкладинка з досить твердого картону, шрифт великий, а клею дали досить багато, ~3 мм.
|
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
|
Petro Gulak
миродержец
|
9 ноября 2013 г. 17:12 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Anti_Monitor Перша глава викладена в на сайті видавництва
"Локкі та Демосфен"! Ну що це таке, їй-богу...
|
––– Больше я от него ничего не мог добиться: он вообще не любит метафизических прений. |
|
|
Vladimir Puziy
гранд-мастер
|
|
spikehome
магистр
|
9 ноября 2013 г. 17:23 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
Anti_Monitor
цитата КМ видали "Гру престолів" Мартіна в інтегральній обкладинці
Наскільки я розумію інтегральна обкладинка та м'яка — то трохи різні речі. А "Гра престолів" видана таки чудово. Вже давно купив, прочитав та чекаю на наступну.
Anti_Monitor
цитата В руках тримав
Мені нажаль такої можливості не випаде, доки не куплю, тому маю до Вас два питання: Як воно виглядає порівняно з тією ж "Грою престолів"? Чи купили б Ви її, якщо б знали, що вона буде прочитана не один раз?
Vladimir Puziy Я прочитав першу главу, яка є на сайті видавництва. На перший погляд ніби-то зауважень немає. Хоча було б цікаво почути враження від когось, хто прочитає повністю.
|
|
|
Petro Gulak
миродержец
|
9 ноября 2013 г. 17:27 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата Vladimir Puziy Уважне читання рос.перекладу? Треба би порівняти при нагоді.
Можливо, але, судячи за першими сторінками, переклад таки з оригіналу. Російський, щоправда, мені подобається дещо більше, але ж я до нього звик багато років тому.
|
––– Больше я от него ничего не мог добиться: он вообще не любит метафизических прений. |
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
9 ноября 2013 г. 19:52 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата spikehome Наскільки я розумію інтегральна обкладинка та м'яка — то трохи різні речі.
Звичайно різні.
цитата spikehome Як воно виглядає порівняно з тією ж "Грою престолів"?
"Гра престолів" виглядає солідніше, через само собою зрозумілі причини. А ось у книзі "Гра Ендера", збільшений формат, і книга через це досить вузька (270 сторінок, як не-як), шрифт досить хороший і великий, м'яка обкладинка з твердого картону, та і дали досить багато клею, тому книга навряд-чи, розпадеться після прочитання.
цитата Petro Gulak Чи купили б Ви її, якщо б знали, що вона буде прочитана не один раз?
Оскільки, видавництво Брайт Букс, не бачить що видати в твердій обкладинці, це на краще, то думаю куплю і в м'якій.
|
|
|
spikehome
магистр
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
|
spikehome
магистр
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
20 декабря 2013 г. 20:41 [нажмите здесь чтобы увидеть текст поста]
|
цитата spikehome Чи чути щось від них, щодо цього? Воно ще перекладається, обіцяли видати весною.
|
|
|
spikehome
магистр
|
|
Anti_Monitor
магистр
|
|